Mandag & Torsdag: 08.00 - 17.00​​

Tirsdag: 08.00 - 12.00​

Onsdag & Fredag: 08.00 - 14.00​

​Ring til os på telefon eller book online
​75 32 31 66 online booking

Styrketræningsprogram - få hjælp til det perfekte program i Grindsted

​Kroppen er skabt til at skulle bruges. Holder man derfor ikke kroppen i gang, går det udover både dens tilstand, humør og helbred. Derfor anbefaler vi, at man dyrker motion, da det både gavner dette og samtidig kan have en forbyggende effekt på smerter, der udspringer fra muskler, knogler og led. Man bør dog aldrig forsøge at træne sine smerter væk uden først at have konsulteret med en ekspert inden for området og uden at have fået lagt et styrketræningsprogram. 


​Hos Grindsted Kiropraktor Klinik vejleder og rådgiver vi dig og kan hjælpe med at lægge det perfekte styrketræningsprogram, der kan styrke dit humør, helbred og ikke mindst styrke din fysik.

Få designet et styrketræningsprogram til din genoptræning

Man må ikke undervurdere, hvor vigtig en genoptræningsperiode er efter enten en skade, operation eller lignende. 

Det er yderst vigtigt, at man genoptræner på denne rette måde og laver de rigtige øvelser, så man kan komme på højkant igen og få sin fulde livsglæde tilbage. Det er derfor en god idé at få lagt et styrketræningsprogram.

​Vi er eksperter inden for genoptræning, og vores kendskab til træningsøvelser er stort. Vi har blandt andet kendskab til yderst mange hjemmeøvelser, mckenzie-øvelser, stabiliserende træningsøvelser og øvelser til dynamisk træning. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med at designe et unikt styrketræningsprogram til din genoptræning.


​Kig forbi vores klinik i Grindsted

Vores klinik ligger i Grindsted, der ligger mellem Varde og Billund. Du er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan designe et unikt styrketræningsprogram, der hjælper lige netop dig med at komme ovenpå igen.

Du har også mulighed for at træffe os på telefon 75 32 31 66, hvor vi gerne besvarer spørgsmål angående genoptræning og udarbejdelse af styrketræningsprogrammer.

Kiropraktisk Klinik • CVR:20903589 • Vestergade 120, 7200 Grindsted

Tlf: 75 32 31 66 • Mail: kontakt@kiropraktor-grindsted.dk