Online booking

Ring i dag på: 75 32 31 66 

​Ondt i ryggen?

​Hvis du har ondt i ryggen eller andre steder, går smerterne ofte ud over din livskvalitet, da de både kan påvirke ens humør og handlefrihed. Derfor ønsker vi at hjælpe folk, der blandt andet har ondt i ryggen, til at få en bedre hverdag. Det gør vi kraft af vores virke som kiropraktor.

Vi beskæftiger os med at bearbejde og behandle smerter i ryg, nakke, skulder, knæ og øvrige led. Vi behandler både medfødte og nyerhvervede lidelser - heriblandt sportsskader og arbejdsbetingede overbelastninger og lægger gerne et skræddersyet styrketræningsprogram.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk med ondt i ryggen eller andre led

​​Bag navnet Grindsted Kiropraktor Klinik står jeg, Michael Vaarst. Jeg har mange års erfaring inden for kiropraktorfaget, og jeg har behandlet mange patienter med smerter og ondt i kroppen.

​Jeg er uddannet på det canadiske kiropraktor-college CMCC i 1991, og jeg har siden uddannelsens afslutning praktiseret faget som mit arbejde. 

Jeg har haft klinik i Grindsted, en by der ligger mellem Billund og Varde, siden 1998 og har i årenes løb hjulpet utallige patienter, der har haft ondt i ryggen og i andre led, af med deres smerter.

Det er vigtigt for mig konstant at holde mig opdateret på den nyeste forskning, metoder og teorier inden for mig fag. 

Derfor tager jeg en del efteruddannelseskurser, og jeg deltager desuden selv i undervisning og vejledning af kommende kiropraktorer.

Vi samarbejder med dygtige fysioterapeuter og læger

​Vi har i løbet af klinikkens lange levetid opbygget et solidt netværk og fået dygtige samarbejdspartnere - heriblandt læger og fysioterapeuter.

Vi indgår blandt andet i et anerkendt tværfagligt rygteam i Grindsted sammen med en fysioterapeut og en praktiserende læge. I dette tværfaglige team giver vi yderst kompetente vurderinger af rygpatienter og forsøger at afhjælpe disses smerter i ryggen.

Har du ondt i ryggen eller andre led, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 75 32 31 66 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.​ Du kan også skrive til os på kontakt@kiropraktor-grindsted.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Grindsted Kiropraktor Klinik

CVR:​ 20903589

Adresse:

Vestergade 120c, 7200 Grindsted

​Telefon:

75 32 31 66

E-mail:

kontakt@kiropraktor-grindsted.dk

​Samarbejdspartnere

red cross  wwf  dkr

Åbningstider

Mandag:

08:00 - 17:00

Tirsdag:

08:00 - 12:00

Onsdag:

08:00 - 14:00

Torsdag:

08:00 - 17:00

Fredag:

09:30 - 14:00

Lørdag:

Lukket

Søndag:

Lukket