Mandag & Torsdag: 08.00 - 17.00​​

Tirsdag: 08.00 - 12.00​

Onsdag & Fredag: 08.00 - 14.00​

​Ring til os på telefon eller book online
​75 32 31 66 online booking

Sportsskade - få hjælp til at komme over en den hos os​

​Det er yderst vigtigt, at man genoptræner og får det rette behandlingsforløb, hvis man har fået en sportsskade. Genoptræner man på den forkerte måde, kan man være så uheldig, at man aldrig for alvor får bugt med sin skade, og den derfor bliver ved med at drille en i fremtiden. Vi yder kyndig og professionel vejledning i forhold til sportsskader. Vi kan udarbejde et genoptræningsprogram med de helt rette øvelser, der kan få dig på højkant igen efter en sportsskade. Vi yder ligeledes vejledning i, hvordan du som sportsudøver kan forebygge skader.

Vi hjælper primært uprofessionelle sportsudøvere med at behandle deres sportsskade

​Vi tager ikke ud og hjælper et helt professionelt hold med, hvordan de undgår sportsskader samt behandler disse skader. Vi tager os mere af uprofessionelle aktører, der på den eller anden måde er kommet til skade. 

Ofte skyldes det, at de løber forkert, har lavet en eller flere træningsøvelser forkert over længere tid eller noget tredje. ​Uanset hvad årsagen til sportsskaden måtte være, garanterer vi, at vi kan levere det rette behandlingsforløb, der kan få bugt med skaden.

​Kig forbi vores klinik i Grindsted

Vores klinik er beliggende i Grindsted, der ligger mellem Varde og Billund. Du er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du har en sportsskade, og du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme din skade til livs.


​Du er også yderst velkommen til at tage kontakt til os på 75 32 31 66, hvis du ønsker at høre, hvad vi præcist kan gøre for dig i din unikke situation.

Kiropraktisk Klinik • CVR:20903589 • Vestergade 120, 7200 Grindsted

Tlf: 75 32 31 66 • Mail: kontakt@kiropraktor-grindsted.dk